Αρχική > (PMP)®, Events, πιστοποίηση διαχείρησης έργων, σεμινάρια, εκπαίδευση, personal developement, Project management > Προετοιμασία για την πιστοποίηση Project Management Prof στη Θεσσαλονίκη

Προετοιμασία για την πιστοποίηση Project Management Prof στη Θεσσαλονίκη

IMG_2844

Με το καλοκαίρι να έχει ήδη ξεκινήσει ολοκληρώσαμε στην Θεσσαλονίκη ένα ακόμη πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις του Project Management Professional (PMP)®.Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε τις 12,13,14 Μαΐου και 2,3,4 Ιουνίου 2017 στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης με εισηγητή τον κ. Κυριακίδη Γεώργιο. Σκοπός μας είναι να προλάβουμε τις αλλαγές που θα γίνουν στο πρότυπο περί τον Οκτώβριο.

IMG_2838

Η προετοιμασία που γίνεται είναι ένα πραγματικό workshop! Η πρακτική εξάσκηση με πολλαπλές εργασίες και ασκήσεις, ανάλυση περιπτώσεων (case studies) κ.α. που γίνονται μέσα στην αίθουσα παράλληλα με την θεωρητική βάση που θέτουμε είναι η βασική μας προσέγγιση στη διδασκαλία του προτύπου και φυσικά ένα από τα κύρια συστατικά του μεγάλου ποσοστού επιτυχίας στις εξετάσεις που διαθέτουμε.

Ένα στοιχείο που σε κάθε εργαστήρι προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε είναι η εμπειρία και οι γνώσεις που κάθε συμμετέχων ήδη διαθέτει. Αυτό βοηθά όλους/ες να κατανοήσουν μέσα από τα παραδείγματα όλα τα εργαλεία και τις τεχνικές του project management αλλά και την ορολογία του προτύπου.

20170604_113248.jpg

Αριθμούμε πλέον περισσότερους από 400 πιστοποιημένους Project Managers σε 31 χώρες του κόσμου.  Από όλους αυτούς υπάρχει κοινή μαρτυρία για την βοήθεια που τους προσέφερε όλη η προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Το ποστοστό επιτυχίας αγγίζει το 95%. Ένα ποσοστό που δικαιώνει την συνεχή μας προσπάθεια και προσήλωση σε αυτό το αντικείμενο εκπαίδευσης. Η ικανοποίηση μας είναι μεγάλη όχι μόνο γιατί κάθε πιστοποιημένος/η εμπλουτίζει το βιογραφικό του αλλά κυρίως γιατί μπορεί και διεκδικεί ρόλους και καθήκοντα σχετικά με το project management με μεγαλύτερες αξιώσεις.

20170604_113305.jpg

Οι συμμετέχοντες του Project Management Prep Course Thessaloniki June ’17 είπαν:

Δίνει την γενική εικόνα του προτύπου ώστε να είμαστε σε θέση να παίρνουμε αποφάσεις ή να δίνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε μορφής real case senario.

Ρέπα Σοφία,

Εκμάθηση τρόπων, μεθόδων και πρακτικών που μπορούν να βοηθήσουν και να διευκολύνουν τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων της καθημερινής και επαγγελματικής ζωής.

Κομπογιάννου Στυλιανή

Η αποδόμηση του νοητικού περιεχομένου του Project Management έγινε με εξαιρετικό τρόπο από τον εισηγητή, ώστε δημιουργήθηκε μια σαφής και ολοκληρωμένη αντίληψη της διαχείρισης έργων.

Γκιώση Στυλιανή

IMG_2839.JPG

Το καλύτερο κομμάτι ήταν ο τρόπος προσέγγισης, που πιστεύω ότι δεδομένου του όγκου της μελέτης που απαιτείται, ήταν περιεκτικότατος και μεθοδικότατος. Θα συνιστούσα το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα! Προσωπικά βοηθήθηκα στο να προσεγγίσω θεωρητικά θέματα διαχείρισης έργου για πρώτη φορά και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι΄αυτό.

Γκουντάντσης Αλέξανδρος

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την εμπιστοσύνη σας και τα καλά σας λόγια. Καλή προετοιμασία για τις εξετάσεις και καλό καλοκαίρι.

Προσεχή εκπαιδευτικά προγράμματα:

 1. MS Project 2016 ed seminar Athens    16, 17, 18 Ιουνίου 2017

 2. PMP® Certification Prep Athens    30 Ιουνίου,1,2 Ιουλίου και 14,15,16 Ιουλίου

 3. PMP® preparation course by distance    12 Ιουλίου 2017

 4. Πρακτικές Tεχνικές Eπικοινωνίας (Soft Skills) για Managers Thessaloniki    17, 18 Ιουλίου 2017

 5. MS Project 2016 ed seminar Thessaloniki    21,22,23 Ιουλίου 2017

 6. PMP® Certification Prep Thessaloniki    22, 23,24 Σεπτεμβρίου και 13,14,15 Οκτωβρίου 2017

 7. Πρακτικές Τεχνικές Επικοινωνίας (Soft Skills) για Managers Athens    20,21,22 Οκτωβρίου 2017

 8. PMP® Certification Prep Patra 3.4.5 και 17,18,19 Νοεμβρίου 2017

  Οι θέσεις είναι περιορισμένες σε κάθε πρόγραμμα για λόγους ποιότητας και αποτελεσματικότητας.

  Note: PMI, PMP, and PMBOK Guide are registered marks of the Project Management Institute, Inc.

Advertisement
 1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
 1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: